2016-07-12 10:07:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma semmit sem csinál rutinból

Napi horoszkóp július 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Jobban gondolja át a terveit, mielőtt belevágna a megvalósításukba! Lehet, hogy az új ötletei balul sülnek el, ha nem vesz figyelembe minden részletet. A fontos döntéseket halassza el későbbre. Késő délutánra már enyhülnek a feszültségek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az akaratát ma egyáltalán nem, vagy csak nagy harcok árán tudná érvényesíteni. Viszont tele van ötletekkel, ezeket kellene kidolgoznia, de a megvalósítással várjon még egy kicsit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Érdekes információ birtokába juthat. Ne felejtse, nem az ön dolga az ítélkezés! Próbálja meg elfogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, a lelki békéje fontosabb mindennél!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A családtagjai megjegyzéseit inkább tréfának vegye, sem mint komoly sértésnek, hisz annak is szánják. A sértődékenységével valószínűleg éppen ön az, aki elmélyíti a konfliktust. Ha sikerül elengednie magát egy kicsit, akkor jó hangulatú estére számíthat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Csak a lényeges dolgokkal foglalkozzon! Sok apró bosszúság érheti ma, de az örömre még több oka van, csak vegye észre, mennyire jól alakul mostanában az élete. A párja hálás lesz érte, ha egy kicsit megértőbben viselkedik!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Különös megérzései támadhatnak, jó lenne, ha hallgatna rájuk. A munkatársai hibát véthetnek egy feladat közben, és ön lesz az, akinek ki kell javítania a tévedésüket. Este minél hamarabb bújjon ágyba, most több pihenésre van szüksége, mint egyébként.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az anyagi helyzete sokat javulhat az elkövetkező időben. Figyeljen egy kicsit oda arra, miről beszélgetnek a kollégái, kiderülhet, hogy fontos változások várhatóak a munkahelyén. Ebből ön is profitálhat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Néhány régóta fennálló problémára váratlanul megoldást talál. Hagyjon magának elég időt arra, hogy ezeket végiggondolja és kidolgozza. A párjával is beszélje meg az ötleteit, mert értékes megjegyzései lehetnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Fáradtabb lehet a szokásosnál, ráadásul komoly kihívásokkal is meg kell birkóznia. Sajnos most nem számíthat mások segítségére, egyedül kell megoldani a problémát. Az este kellemesen telik, ez kárpótolja a mai nap nehézségeiért.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma semmit sem csinál rutinból, unottan. Az új kihívások önt igazán fellelkesítik! Arra kellene figyelnie, hogy maradjon ideje és energiája a magánéletre is. A párja, a családtagjai kicsit elhanyagolva érzik magukat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kitartó munkájával ma végre célt érhet: olyasmiben kerülhet végre nyerő pozícióba, amiben mindeddig vesztesnek érezhette magát. Estére tegye magát szabaddá!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön mindig megérzi, ha valakivel valami baj van. Ám számolnia kell azzal is, hogy vannak olyan emberek a környezetében, akiken nem tud segíteni... Hagyjon magának időt átgondolni a lehetőségeket, mert most csak úgy kavarognak a fejében a gondolatok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: